VEDELLA SALTADA AMB VERDURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer VEDELLA SALTADA AMB VERDURES

  • PAS 1

    Tallar la carn a tires i arrebossar-la amb clara i farina de blat de moro. En una paella amb oli saltar el gingebre tallat a trossos i la salsa de soja, afegir-hi la carn i fregir-la. Reservar.

  • PAS 2

    Saltar els porros a rodanxes, afegir-hi els espinacs i el carbassó tallat a trossos. Afegir-hi els pèsols i deixar-ho coure lentament.

  • PAS 3

    Barrejar el Caldo de Carne Gallina Blanca amb el tabasc i un pessic de sucre. Afegir-lo a la paella, abocar-hi la carn i ofegar-ho tot junt. Condimentar amb el Sazonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online