Lasanya de pernil i formatge amb verdures

Et ve de gust una deliciosa lasanya? La pots preparar de carn, de verdures... o amb una mica de tot! T’explicarem com pots preparar fàcilment una lasanya de pernil i formatge que, a més, té verdures i patates. Vaja, que no pot ser més completa. Si ets una de les moltes persones que té problemes perquè els petits de casa mengin verdura,Veure més...

 • 20-40
 • Fácil

Ingredients

 • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Lasanya de pernil i formatge amb verdures

 • Posa a bullir un litre d’aigua amb la pastilla d’Avecrem

  PAS 1

  Posa a bullir un litre d’aigua amb la pastilla d’Avecrem 100% Natural 8 Verduras. Cou el bròquil durant 12 minuts.

 • Escorre el bròquil i talla’l finament.

  PAS 2

  Escorre el bròquil i talla’l finament.

 • Cou les patates, pela-les i talla-les a rodanxes

  PAS 3

  Cou les patates, pela-les i talla-les a rodanxes amb un gruix de 0,5 cm. Forma la lasanya alternant patates, bròquil, pernil, formatge fumat en llenques i les fulles de nap. Repeteix el procés fins a acabar tots els ingredients i cou al forn a 180o durant 15 minuts.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Lasanya de pernil i formatge amb verdures

Et ve de gust una deliciosa lasanya? La pots preparar de carn, de verdures... o amb una mica de tot! T’explicarem com pots preparar fàcilment una lasanya de pernil i formatge que, a més, té verdures i patates. Vaja, que no pot ser més completa. Si ets una de les moltes persones que té problemes perquè els petits de casa mengin verdura, aquesta lasanya et serà de força ajuda per aconseguir-ho. Els hi pots dir que porta pernil i formatge, i veuràs què ràpid els convences!

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

aquesta lasanya et serà de força ajuda per aconseguir-ho. Els hi pots dir que porta pernil i formatge, i veuràs què ràpid els convences!

Pots donar-li un toc encara més gustós a la beixamel si li afegeixes una cullerada de mostassa. Li donarà un sabor fantàstic!