MASSA FILO FARCIDA DE FORMATGE, PERNIL I DÀTILS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MASSA FILO FARCIDA DE FORMATGE, PERNIL I DÀTILS

  • PAS 1

    En el temps que triga a escalfar-se el forn a 200ºC es pot anar preparant aquest "pastís salat". Posar quatre fulles de massa filo al marbre. Posar una cullerada de margarina en un vas i escalfar-la al microones. Amb un pinzell, untar amb la margarina cada fulla de massa filo. Posar una làmina a sobre d'una altra. Repetir la sequència amb les fulles que faltin. Recollir els extrems de cada cantonada. Posar-les a sobre d'una safata de forn untada amb margarina. Repartir les llenques de formatge a tallades a trossos per tota la massa, posar-hi a sobre el pernil serrà partit també a llenques finetes i petites i anar-hi posant els dàtils tallats a trossos. Posar la safata al forn durant 7 o 10 minuts, fins que es vegi el formatge fos i dauradet. Treure el pastís del forn i quan s'hagi refredat una mica, dividir-lo en quatre parts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online