TRUITA FARCIDA DE VERDURES I PERNIL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    225,66kcal

  • Hidrats

    21,47g

  • Proteïnes

    24,70g

  • Greixos

    53,83g

Com fer TRUITA FARCIDA DE VERDURES I PERNIL

  • PAS 1

    Sofregir una ceba picada ben fina. Afegir-hi el pernil a trossets i la verdura ben escorreguda.

  • PAS 2

    Batre els ous, condimentar-los amb l'Avecrem Caldo de Pollo i abocar-los a la paella amb l'oli calent. Estendre les verdures per sobre i acabar de fer la truita lentament.

  • PAS 3

    Salsa: Sofregir la ceba que hagi sobrat, també picada molt fina. Afegir-hi el Sofrito de Tomate Troceado Mis Sofritos i la farina. Remenar bé, deixant que la farina es torri. Afegir-hi un vas d'aigua i un pessic d'Avecrem. Amb l'all i les ametlles fer una picada i afegir-hi el conyac. Afegir-lo a la salsa i deixar coure. Abocar la salsa per sobre de la truita en el moment de servir-la.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online