TRUITA DE RIU FARCIDA DE VERDURES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TRUITA DE RIU FARCIDA DE VERDURES

  • PAS 1

    Tallar a tires les pastanagues, la mongeta verda i els xampinyons. Ofegar la pastanaga i la mongeta en la meitat de la mantega durant 10 mintus. Afegir-hi esl xampinyons i la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal esmicolada. Coure durant 10 minuts mes i afegir-hi la meitat de la nata.

  • PAS 2

    Netejar les truites, obrir-les per la meitat al llarg i retirar-ne l'espina. Condimentar-les amb sal i pebre i farcir-les amb les verdures. Lligar les truites amb fil de cuina. Untar la safata de forn amb la resta de mantega i repartir-hi per sobre l'escalonia picada. Posar-hi a sobre les truites, abocar-hi la resta de nata barrejada amb el Porto i coure-les al forn durant 20 minuts, regant-les de tant en tant amb el seu suc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online