ALVOCAT AMB GAMBES I PEBROT ESCALIVAT A L'OLI D'OUS DE TRUITA DE RIU

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALVOCAT AMB GAMBES I PEBROT ESCALIVAT A L'OLI D'OUS DE TRUITA DE RIU

  • PAS 1

    Pelar i tallar a dauets els alvocats i el pebrot.

  • PAS 2

    Picar les tàperes i els cogombrets. Barrejar-ho tot i amanir-ho amb oli d'oliva, sal, pebre i Avecrem Ajo y Perejil Granulado.

  • PAS 3

    Barrejar oli d'oliva amb els ous de truita. Salar i marcar les gambes pelades en una paella.

  • PAS 4

    Emplatar al centre del plat l'amanida d'alvocat amb l'ajuda d'un motllo cilíndric. Posar-hi a sobre les gambes i amanir-ho tot amb l'oli d'ous de truita.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online