SUPREMA D'ORADA AMB PURÉS DE VERDURA I GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SUPREMA D'ORADA AMB PURÉS DE VERDURA I GAMBES

  • PAS 1

    Començar a preparar els purés. En una cassola bullir el bròquil cobert amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Triturar-ho bé, fins que quedi una crema fina. Afegir-hi un rajolí de nata per a endolcir.

  • PAS 2

    Preparar de la mateixa manera el puré de pastanaga. Reservar els dos purés a temperatura ambient. Preparar la maionesa batent tots els ingredients fins emulsionar-los.

  • PAS 3

    Coure l'orada, previament salpebrada, en una paella ben calenta, per la part de la pell, uns quants minuts. Cobrir amb la maionesa i donar-li un toc de gratinat (un minut).

  • PAS 4

    Mentre l'orada s'està gratinant, rostir unes gambes en una paella ben calenta. Servir els purés de verdures, posar-hi a sobre l'orada i acabar amb les gambes rostides.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online