Ingredients
Com fer TRUITES DE RIU AL VI BLANC
-
PAS 1
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Pelar i ratllar la pastanaga a bastonets. Ofegar les dues verdures en una cassola amb una nou de mantega, sense que agafi color. Quan la ceba estigui transparent afegir-hi el vi, el safrà, julivert, 25 cl. d'aigua i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal.
-
PAS 2
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes fines. Pelar i ratllar la pastanaga a bastonets. Ofegar les dues verdures en una cassola amb una nou de mantega, sense que agafi color. Quan la ceba estigui transparent afegir-hi el vi, el safrà, julivert, 25 cl. d'aigua i la pastilla d'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco.
-
PAS 3
Quan l'aigua bulli, afegir-hi les truites netes i sense tripes. Passats 10 minuts a foc moderat, posar en una safata pre-escalfada les truites, la ceba i la pastanaga.
-
PAS 4
Colar el caldo de cocció i tornar a posar-lo a la cassola. Deixar-lo reduir 10 minuts i afegir-hi la resta de mantega, la farina de blat de moro dissolta en una mica d'aigua freda i sense deixar de remenar, fins que espessi. Quan cobreixi la cullera estarà al seu punt. Servir la salsa en una salsera i les truites en una safata decorada amb una mica de julivert picat.