CANUTETS DE TRUITA DE RIU I SÈSAM

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANUTETS DE TRUITA DE RIU I SÈSAM

  • PAS 1

    treure la crosta del pa, tallant amb un ganivet. A sobre d'una taula, aplanar cada llesca amb un corró pels os costatsfins qe quedin en fines (però vigilant de no trencar-les). Llavors, tapar amb un drap humit fins a fer-les servir.

  • PAS 2

    Preparar el farcit: barrejar en un bol el formatge fresc amb el suc de llimona, btnt a mà o amb un batedor. Afegir el pebre i condimentar amb Avecrem Fines Herbes. Tallar llavors la truita fullada a llenques una mica més petites que el pa. Untar finament cada llesca amb aquesta barreja i posar-hi a sobre una llenca de truita sense que sobresurti per les vores. Enrotllar cada llesca apretant perquè no es desfaci, en forma de rotllets.

  • PAS 3

    Encendre el gratinador. Escalfar una mica la mantega en un bol forn durant 1 minut perquè s'estovi. Llavors amb la mantega fosa i un pinzell pintar cada rotllet i passar-los per un plat de sèsam torrat fins que quedin ben coberts. Col.locar a la safata del forn, coberta amb paper engrasat i daurar uns minuts. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online