Truita d'espaguetis

Els agrada la truita. Els encanten els espaguetis. T’imagines, llavors, un dos en un?

Doncs precisament això és aquesta recepta: una truita que sembla de patates però que és d’espaguetis.

En aquesta ocasió, la consistència la dóna la pasta, i no les patates.Veure més...

  • < de 10
  • Fácil

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    496kcal

  • Hidrats

    51.90g

  • Proteïnes

    22.46g

  • Greixos

    21.46g

  • Fibra

    2.80g

Com fer Truita d'espaguetis

  • Bull els espaguetis amb aigua abundant i sal.

    PAS 1

    Bull els espaguetis amb aigua abundant i sal. Un cop bullits, escorre’ls i posa’ls la mantega abans que es refredin, per tal que no s’enganxin.

  • En un bol, tira els ous sense closca i batuts i afegeix els espaguetis,

    PAS 2

    En un bol, tira els ous sense closca i batuts i afegeix els espaguetis, el formatge parmesà ratllat, la sal, el pebre i la cullerada d’Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Remou fins que quedi una barreja homogènia.

  • En una paella cuina la barreja d’ou i espaguetis

    PAS 3

    En una paella amb un raig d’oli d’oliva, cuina la barreja d’ou i espaguetis com si es tractés d’una truita. Tomba-la amb l’ajuda d’una tapa o d’un plat i acaba-la de coure per l’altre costat.

  • PAS 4

    Serveix la truita amb una mica de Tomate Frito Gallina Blanca per sobre.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Truita d'espaguetis

El truc: Formatge ratllat al moment


El formatge sempre és millor ratllar-lo al moment perquè puguem aprofitar tota la seva aroma. En el cas del parmesà, atès que es tracta d’un formatge una mica dur, pot ser difícil fer-ho amb un ratllador tradicional, però pots utilitzar també una picadora. Així et quedarà polvoritzat.

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

Sorprèn a tothom amb aquesta recepta tan original!

A que és fàcil i saborosa? Recorda que perquè la truita no se t’enganxi a la paella, un bon truc és escalfar-la amb un polsim de sal a sobre. D’aquesta forma, la sal absorbeix les restes imperceptibles de menjar, que provoquen que s’enganxi la proteïna de l’ou.