Truita d'espaguetis

Els agrada la truita. Els encanten els espaguetis. T’imagines, llavors, un dos en un?

Doncs precisament això és aquesta recepta: una truita que sembla de patates però que és d’espaguetis.

En aquesta ocasió, la consistència la dóna la pasta, i no les patates.Veure més...

  • < de 10
  • Fácil

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    496kcal

  • Hidrats

    51.90g

  • Proteïnes

    22.46g

  • Greixos

    21.46g

  • Fibra

    2.80g

Com fer Truita d'espaguetis

  • Bull els espaguetis amb aigua abundant i sal.

    PAS 1

    Bull els espaguetis amb aigua abundant i sal. Un cop bullits, escorre’ls i posa’ls la mantega abans que es refredin, per tal que no s’enganxin.

  • En un bol, tira els ous sense closca i batuts i afegeix els espaguetis,

    PAS 2

    En un bol, tira els ous sense closca i batuts i afegeix els espaguetis, el formatge parmesà ratllat, la sal, el pebre i la cullerada d’Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Remou fins que quedi una barreja homogènia.

  • En una paella cuina la barreja d’ou i espaguetis

    PAS 3

    En una paella amb un raig d’oli d’oliva, cuina la barreja d’ou i espaguetis com si es tractés d’una truita. Tomba-la amb l’ajuda d’una tapa o d’un plat i acaba-la de coure per l’altre costat.

  • PAS 4

    Serveix la truita amb una mica de Tomate Frito Gallina Blanca per sobre.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Truita d'espaguetis

El truc: Formatge ratllat al moment


El formatge sempre és millor ratllar-lo al moment perquè puguem aprofitar tota la seva aroma. En el cas del parmesà, atès que es tracta d’un formatge una mica dur, pot ser difícil fer-ho amb un ratllador tradicional, però pots utilitzar també una picadora. Així et quedarà polvoritzat.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

Sorprèn a tothom amb aquesta recepta tan original!

A que és fàcil i saborosa? Recorda que perquè la truita no se t’enganxi a la paella, un bon truc és escalfar-la amb un polsim de sal a sobre. D’aquesta forma, la sal absorbeix les restes imperceptibles de menjar, que provoquen que s’enganxi la proteïna de l’ou.