ESPAGUETIS A LA CARBONARA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ESPAGUETIS A LA CARBONARA

  • PAS 1

    Escalfar força aigua en una cassola i, quan comenci a bullir, afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada. Afegir-hi els espaguetis i deixar-los coure durant 9 minuts o el temps que indiqui el fabricant. Escórre'ls en un colador i amanir-los amb un fil d'oli d'oliva.

  • PAS 2

    Tallar el bacon a dauets petits i daurar-los en una paella ampla amb unes gotes d'oli d'oliva fins que comencin a agafar color. Mentres, batre els ous amb la nata líquida i afegir-hi el formatge parmesà ratllat. Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo i remenar.

  • PAS 3

    Abocar els espaguetis a la paella junt amb els dauets de bacon i afegir-hi el preparat d'ous, nata i formatge. Remenar durant uns minuts i quan la salsa comenci a quallar treure la paella del foc. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online