ESPAGUETIS A LA BOLONYESA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ESPAGUETIS A LA BOLONYESA

  • PAS 1

    Pelar i picar les cebes i els grans d'all. Rentar el julivert sota l'aixeta, assecar-lo amb paper absorbent i picar-lo ben fi. Escalfar 3 cullerades d'oli en una paella ampla o en una cassola i ofegar-hi la ceba picada a foc lent durant 10 minuts. Afegir-hi els alls picats i coure durant 2 minuts més. Afegir-hi la carn picada i coure durant 10 minuts, remenant sovint amb una cullera de fusta. Condimentar amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i remenar bé.

  • PAS 2

    Abocar-hi el vi blanc i pujar l'intensitat del foc. Deixar reduir el vi uns instants i afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca. Condimentar amb l'orenga, el sucre i les dues fulles de llorer. Escampar-hi per sobre força julivert picat i deixar coure aquesta salsa a foc molt lent durant 10 minuts més.

  • PAS 3

    Coure els espaguetis en una cassola amb força aigua i una pastilla esmicolada d'Avecrem Caldo de Pollo durant 9 minuts o el temps que indiqui el fabricant. Escórre'ls barrejar-los bé amb la mantega perquè quedin ben separats i servir-los amb la salsa bolonyesa i el formatge parmesà apart.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online