LASANYA BOLONYESA

La lasanya és un d’aquells plats tradicionals de la cuina italiana (tan tradicional que ja l’esmentava Ciceró) que ben preparada s’eleva a l’alçada d’àpat de déus. La recepta més coneguda, que barreja salsa bolonyesa o ragú amb salsa beixamel, és tremendament gustosa.

Això sí,Veure més...

 • 20-40
 • Media
 • 4

Ingredients

 • Tomate Frito Gallina Blanca

  100% natural con aceite de oliva virgen extra

 • Avecrem Caldo de Pollo

  Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LASANYA BOLONYESA

 • Coure les plaques de Canelones El Pavo

  PAS 1

  Coure les plaques de Canelones El Pavo amb una gota d’oli per evitar que se’ns enganxin, seguint les instruccions del paquet. Quan estiguin a punt, escórrer-les sobre paper absorbent o un drap. Escalfar l’oli i la mantega en una cassola de fons gruixut. Ofegar les pastanagues i la ceba molt picades. Afegir les carns i deixar que agafin color. Afegir el Tomate Frito Gallina Blanca, el vi i la pell de llimona.

 • Assaonar amb Avecrem Caldo de Pollo i nou moscada

  PAS 2

  Assaonar amb Avecrem Caldo de Pollo i nou moscada. Deixar coure tapat durant 20 minuts a foc suau, remenant de tant en tant. Retirar la pell de llimona i continuar la cocció sense tapar durant 10 minuts més perquè s’espesseixi la salsa.

 • Elaborar Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre.

  PAS 3

  Elaborar Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre. En una safata de forn, col•locar capes alternes de beixamel, la pasta de lasanya i carn, acabant amb una capa de beixamel.

 • PAS 4

  Escampar formatge ratllat i coure durant uns 15 minuts. En cas d’haver optat per no hidratar les plaques de lasanya, necessitaràs el doble de temps de fornejat. Pots finalitzar per gratinar durant uns minuts, vigilant que el formatge no es cremi.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Lasanya bolonyesa

El truc: amb la pasta d’espinacs

Vols donar-li un toc de color i aportar-li un gust diferent? Prova a fer servir Lasaña Fácil con Espinacas de El Pavo, et sortirà igual de bo però sortiràs de la rutina. Per descomptat, és també la pasta ideal per fer les teves lasanyes de verdures.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

la lasanya bolonyesa té una característica que cal tenir molt en compte: es tracta d’un plat extremament complet, així que val més prendre’l com a plat únic, acompanyat d’una amanida o, millor, d’una amanida de fruites.

Afortunadament, la lasanya és com un llenç en blanc i pots provar a fer-la de verdures o fins i tot dolça.

No hi ha res com una deliciosa i llaminera lasanya casolana, i només hi ha un truc perquè els teus es fonguin de plaer: tingues paciència amb la salsa bolonyesa, ja que perquè sigui ben gustosa necessita el seu temps. Creu-nos, val la pena que faci xup-xup i que redueixis bé el tomàquet per tal que deixi anar tot el seu sabor.