ESPAGUETIS AMB BACON, OU I FORMATGE RATLLAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESPAGUETIS AMB BACON, OU I FORMATGE RATLLAT

  • PAS 1

    Posem al foc una olla fonda amb aigua, 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo, 2 fulles de llorer, 1 ou i 1 gran d'all. Ho fem bullir i hi aboquem esl espaguetis (es poden partir per la meitat) i remenem.

  • PAS 2

    Passats uns 20 minuts més o menys els mirem i si veiem que floten a la superfície vol dir que estan fets.

  • PAS 3

    Llencem l'aigua i els escorrem. Els reservem abocant-hi una mica de sal i oli i remenant-los perquè no s'enganxin.

  • PAS 4

    En una paella amb una cullerada d'oli abocar les cebetes ben picades i fregir-les fins que quedin daurades. Tot seguit hi afegir-hi el bacon i continuar fregint. Abocar-hi els espaguetis i remenar bé. Afegir-hi el formatge ratllat, l'ou dur i remenar-ho bé. Treure-ho del foc i abocar-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i una mica de formatge ratllat per sobre. Tapar-ho fins el moment de servir.

  • PAS 5

    Suggerències. Als espaguetis que sobrin se'ls pot afegir salsitxa de formatge i formatge ratllat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online