ROTLLET DE CARN AMB SALSITXES I BACON

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ROTLLET DE CARN AMB SALSITXES I BACON

  • PAS 1

    Posar la carn picada en un bol. Amb una batedora barrejar la ceba, el pa ratllat remullat en la let, les ametlles picades, julivert, pebre i nou moscada, junt amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn i els dos ous. Posar aquesta barreja a la carn i deixar-la reposar.

  • PAS 2

    Posar la carn picada en un bol. Amb una batedora barrejar la ceba, el pa ratllat remullat en la let, les ametlles picades, julivert, pebre i nou moscada, junt amb una pastilla d'Avecrem 100% Natural Carne i els dos ous. Posar aquesta barreja a la carn i deixar-la reposar.

  • PAS 3

    Barrejar el pa ratllat i la farina. Estendre la carn picada i al mig posar el bacon i les salsitxes. Fer un rotlle i apretar-lo bé. Arrebossar-lo amb la barreja de farina i pa ratllat.

  • PAS 4

    Fregir el rotlle en una paella amb una mica d'oli calent. Treure'l i escórre'l a sobre de paper de cuina.

  • PAS 5

    A la mateixa paella abocar la llenca de bacon que ha sobrat tallada a trossets, el vi i el sobre de Mi Salsa de Setas dissolta a l'aigua tal com indica el fabricant. Remenar i afegir-hi el rotlle de carn i deixar coure uns 10 minuts, fins que la salsa estigui espessa. Servir calent acompanyat d'arròs blanc.

  • PAS 6

    A la mateixa paella abocar la llenca de bacon que ha sobrat tallada a trossets i el vi. Remenar i afegir-hi el rotlle de carn i deixar coure uns 10 minuts, fins que la salsa estigui espessa. Servir calent acompanyat d'arròs blanc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online