CARN D'OLLA AMB CIGRONS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARN D'OLLA AMB CIGRONS

  • PAS 1

    Coure els cigrons (posats en remull el dia abans), amb lespastilles d'AVECREM.

  • PAS 2

    En una cassola de fang daurar els alls picadets en oli d'oliva, afegir-hi el pebre vermell i a continuació l'arròs, que es sofregeix poc a poc.

  • PAS 3

    Afegir-hi el caldo de cocció dels cigrons, tenint em compte que serà el doble de volum que d'arròs. Abocar una mica de canyella en pols i afegir-hi els cigrons escorreguts.

  • PAS 4

    Posar la cassola al forn col.locant-hi abans els tomàquets tallats a talls. S'han de coure uns 20 mints aproxiamdament, fins que veiem que estan al punt. Servir a la mateixa cassola. Delición i molt nutritiu!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online