CREMA FREDA DE CIGRONS AMB BOTIFARRA NEGRA I CEBA OFEGADA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA FREDA DE CIGRONS AMB BOTIFARRA NEGRA I CEBA OFEGADA

  • PAS 1

    Tallar el morro de porc a trossets petits i fregir-los en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui daurat afegir-hi mitja ceba picada, daurar-la i afegir-hi el tomàquet ratllat. Sofregir una mica i afegir-hi el xorisso i el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Deixar bullir lentament durant una hora.

  • PAS 2

    Pelar la patata i bullir-la en aigua amb una mica de sal.

  • PAS 3

    Posar els cigrons cuits, la patata bullida i el sofregit en una cassola. Deixar bullir 5 minuts, passar per la batedora, passar pel colador xinès i deixar reposar la crema resultant a la nevera.

  • PAS 4

    Confitar la resta de ceba amb una mica d'oli a foc molt baix i anar vigilant que no es cremi. En una paella daurar pels dos costats unes rodanxes de botifarra negra.

  • PAS 5

    Servir la crema freda, posar-hi a sobre una cullerada de ceba escorreguda per a eliminar-ne l'excés d'oli i decorar amb dues rodanxes de botifarra.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online