Cigrons saltats amb dàtils

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer Cigrons saltats amb dàtils

  • PAS 1

    Bullim uns ous, en aigua freda, 10 minuts, a partir de que trenqui el bulliment. Rentem i tallem els xampinyons. En una paella, amb un doll d'oli, posem els xampinyons i el gra d’all picadet, coem a foc fort fins que els xampinyons perdin l'aigua. Tirem unes nous trossejades grollerament i uns dàtils talladets. Sacsegem la paella.

  • PAS 2

    En aquest moment, afegim les cullerades de Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca, i saltem ràpidament. Afegim els cigrons, sacsegem el conjunt i passem al plat.

  • PAS 3

    Servim amb els ous durs, uns dàtils, unes nous trossejades i unes fulles de coriandre

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online