BRÒQUIL AL VAPOR AMB SALTAT DE GAMBES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BRÒQUIL AL VAPOR AMB SALTAT DE GAMBES

  • PAS 1

    Pelar i picar els alls. Rentar i tallar el bròquil en arbrets. Pelar les gambes. Picar el bitxo.

  • PAS 2

    Posar a escalfar aigua en una olla per a coure al vapor. Col.locar el bròquil a la cistelleta i deixar que cogui fins que estigui tendre. Retira del foc i reservar calent.

  • PAS 3

    Daurar els alls en una paella amb oli, salpebrar, afegir-hi el bitxo les gambes i saltar-ho tot uns minuts.

  • PAS 4

    Salpebrar el bròquil i repartir als plats. Cobrir amb el saltat de gambes i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online