ESPINACS SALTATS AMB OUS TRENCATS

  • 10-20
  • Media
  • 2

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESPINACS SALTATS AMB OUS TRENCATS

  • PAS 1

    Netejar els espinacs i tallar-los a trossos. Si són congelats bullir-los durant 5 minuts, trure'ls i escórre'ls. Posar una paella o cassola gran amb una gota d'oli d'oliva i anar-hi abocant els espinacs donant-los la volta fins que perdin l'"orgull" i vagin cabent-hi tots. Quan estiguin tots fets treure'ls i escórre'ls. Fer tot això sense posar-hi gens d'aigua, només la que hagi quedat després de rentar-los. Els espinacs ja deixen anar molta aigua.

  • PAS 2

    En una altra paella més petita posar una mica d'oli d'oliva i sofregir-hi els alls i la ceba tallats com es vulgui. Quan estiguin ja gairebé fets retirar del foc i afegir-hi una culleradeta de pebre vermell dolç i el bitxo sense les pipes. Acostar al foc i posar-hi els espinacs, abocant-hi una mica d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado.

  • PAS 3

    Sofregir bé i salar si calgués. Posar un ou per comensal i trencar-lo per sobre dels espinacs, doannt-li un parell de voltes. Emplatar. Els ous s'acabaran de fer amb la calor residual dels espinacs. Acompanyar d'unes llenques de pernil, si agrada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online