TRIPES AMB CIGRONS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TRIPES AMB CIGRONS

  • PAS 1

    Posar una cassola gran al foc amb oli. Afegir-hi dos grans d'all pelats i sencers, el Sofrito d'Hortalisses Gallina Blanca, dos pebrots xorissers tallats a trossets i el Tomate Frito Gallina Blanca. Condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Carne i deixar que es vagi fent a poc a poc a la cassola.

  • PAS 2

    A l'últim moment afegir-hi una culleradeta de farina i remenar bé. Afegir-hi la tassa de Caldo de Carn, triturar i passar la salsa pel passapurés.

  • PAS 3

    Abocar la salsa en una cassola, afegir-hi les tripes i la fulla de llorer, deixar coure el conjunt durant uns 15 o 20 minuts. Quan les tripes estiguin a punt afegir-hi els cigrons. Servir en la mateixa cassola de fang.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online