ESTOFAT DE CARN AMB PATATES I PASTANAGUES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ESTOFAT DE CARN AMB PATATES I PASTANAGUES

  • PAS 1

    En una cassola amb una mica d'oli ofegar la carn prèviament condimentada amb sal i pebre. Afegir-hi la pastanaga tallada a rodanxes i les patates. Un cop ofegat tot afegir-hi el pebre vermell dolç, els claus d'oli i el Tomate Frito Gallina Blanca. Tot seguit afegir-hi una mica de farigola i orenga. Deixar coure una mica la carn perquè es dauri i abocar-hi el bric de Base para Cocinar Fondo de Carne de Gallina Blanca, tancar la tapa i coure 25-30 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online