FRICANDÓ (CARN AMB BOLETS)

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FRICANDÓ (CARN AMB BOLETS)

  • PAS 1

    Rentar els moixernons i posar-los en remull en aigua calenta durant 2 hores. Condimentar la carn amb sal i pebre. Enfarinar i fregir, regar amb el vi blanc i deixar que s'evapori. Abocar el bric de Base para Cocinar de Carne de Gallina Blanca i coure lentament fins que la carn estigui tendra, uns 20 minuts. Afegir-hi els moixernons escorreguts, coure 5 minuts més i servir amb una mica de julivert picat escampat per sobre.

  • PAS 2

    Rentar els moixernons i posar-los en remull en aigua calenta durant 2 hores. Condimentar la carn amb sal i pebre. Enfarinar i fregir, regar amb el vi blanc i deixar que s'evapori.

  • PAS 3

    Abocar el bric de Base para Cocinar de Carne de Gallina Blanca i coure lentament fins que la carn estigui tendra, uns 20 minuts.

  • PAS 4

    Afegir-hi els moixernons escorreguts, coure 5 minuts més i servir amb una mica de julivert picat escampat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online