CONILL AMB BACON AL FORN

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CONILL AMB BACON AL FORN

  • PAS 1

    Netejar els trossos de conill, salpebrar lleugerament i embolicar amb una o dues llenques de bacon cada tros fins a cobrir del tot la carn.

  • PAS 2

    Col.locar els trossos ja embolicats en una safata de fang ampla, sense que es superposin uns a sobre dels altres. Regar-los amb el vi i el Caldo de Carn Gallina Blanca. Distribuir per sobre la mantega i el romaní.

  • PAS 3

    Coure al forn a 180° durant 40 minuts. Tapar amb paper d'alumini els 30 primers minuts de cocci,ó evitant que es cremi el bacon. Destapar 10 minuts abans d'acabar la cocció i daura el bacon.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online