Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
Com fer LLIBRETS DE LLOM AMB PERNIL I FORMATGE
-
PAS 1
Batre els ous en un plat fons i en un altre posar el pa ratllat. Obrir els llibrets de llom i condimentar-los amb l'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Posar a dins de cadascun una llenca de pernil dolç i una de formatge i tancar-los fent com un entrepà.
-
PAS 2
Batre els ous en un plat fons i en un altre posar el pa ratllat.
-
PAS 3
Passar els llibrets per l'ou i el pa ratllat (arrebossar-los). Fregir-los en una paella amb oli, donar-los la volta i retirar-los de la paella quan estiguin daurats.
-
PAS 4
Obrir els llibrets de llom i condimentar-los amb l' Avecrem 100% Natural Carne. Posar a dins de cadascun una llenca de pernil dolç i una de formatge i tancar-los fent com un entrepà.
-
PAS 5
Posar-los a sobre de paper de cuina perquè deixin anar tot l'oli. Servir-los acompanyats d'una amanida d'enciam i tomàquet.