LLIBRETS DE LLOM AMB PERNIL I FORMATGE

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLIBRETS DE LLOM AMB PERNIL I FORMATGE

  • PAS 1

    Batre els ous en un plat fons i en un altre posar el pa ratllat. Obrir els llibrets de llom i condimentar-los amb l'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Posar a dins de cadascun una llenca de pernil dolç i una de formatge i tancar-los fent com un entrepà.

  • PAS 2

    Batre els ous en un plat fons i en un altre posar el pa ratllat.

  • PAS 3

    Passar els llibrets per l'ou i el pa ratllat (arrebossar-los). Fregir-los en una paella amb oli, donar-los la volta i retirar-los de la paella quan estiguin daurats.

  • PAS 4

    Obrir els llibrets de llom i condimentar-los amb l' Avecrem 100% Natural Carne. Posar a dins de cadascun una llenca de pernil dolç i una de formatge i tancar-los fent com un entrepà.

  • PAS 5

    Posar-los a sobre de paper de cuina perquè deixin anar tot l'oli. Servir-los acompanyats d'una amanida d'enciam i tomàquet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online