LLOM AMB PEBROTS TIA JUANITA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM AMB PEBROTS TIA JUANITA

  • PAS 1

    Salpebrar els filets i posar-los en un bol amb ou batut i el raig de llet ben barrejats. Han de quedar totalment coberts.

  • PAS 2

    Dexar a la nevera durant 30 minuts mínim (es poden deixar fins i tot d'un dia per l'altre).

  • PAS 3

    Passat aquest temps, arrebossar els filets i fregir-los en una paella amb foça oli calent.

  • PAS 4

    Treure'ls i deixar-los a sobre de paper absorbent.

  • PAS 5

    Tallar els alls a làmines i escalfar-los (o daurar-los una mica) amb unes gotetes d'oli en una altra paella. Teure's, escórrre'ls i reservar-los.

  • PAS 6

    En una cassola (ha de ser de fang) posar els fielts. A sobre, ben repartits, posar unes làmines d'all i unes tires de pebrots (Si no caben tots els filets al fons, fer el mateix procés vàries dues o tres vegades, és a dir: llom, alls i pebrot, llom, alls i pebrot... com si fóssin dues capes o tres iguals.

  • PAS 7

    Cobrir amb els vasos d'aigua (només cobrir-los) i afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo.

  • PAS 8

    Deixar fer a foc mig fins que hagi reduit força el caldo (com es veu a la foto) Si es vol, s'hi pot afegir una mica del caldo dels pebrots per a donar-li més sabor.

  • PAS 9

    Com que se'm va trencar la cassola de fang ho vaig haver de fer amb dues cassoles petites amb 6 fielts cadascuna (dues capes de tres fielts per cassola). El llom queda molt tendre. Espero que us agradi.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online