LLOM AMB PEBROTS TIA JUANITA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM AMB PEBROTS TIA JUANITA

  • PAS 1

    Salpebrar els filets i posar-los en un bol amb ou batut i el raig de llet ben barrejats. Han de quedar totalment coberts.

  • PAS 2

    Dexar a la nevera durant 30 minuts mínim (es poden deixar fins i tot d'un dia per l'altre).

  • PAS 3

    Passat aquest temps, arrebossar els filets i fregir-los en una paella amb foça oli calent.

  • PAS 4

    Treure'ls i deixar-los a sobre de paper absorbent.

  • PAS 5

    Tallar els alls a làmines i escalfar-los (o daurar-los una mica) amb unes gotetes d'oli en una altra paella. Teure's, escórrre'ls i reservar-los.

  • PAS 6

    En una cassola (ha de ser de fang) posar els fielts. A sobre, ben repartits, posar unes làmines d'all i unes tires de pebrots (Si no caben tots els filets al fons, fer el mateix procés vàries dues o tres vegades, és a dir: llom, alls i pebrot, llom, alls i pebrot... com si fóssin dues capes o tres iguals.

  • PAS 7

    Cobrir amb els vasos d'aigua (només cobrir-los) i afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo.

  • PAS 8

    Deixar fer a foc mig fins que hagi reduit força el caldo (com es veu a la foto) Si es vol, s'hi pot afegir una mica del caldo dels pebrots per a donar-li més sabor.

  • PAS 9

    Com que se'm va trencar la cassola de fang ho vaig haver de fer amb dues cassoles petites amb 6 fielts cadascuna (dues capes de tres fielts per cassola). El llom queda molt tendre. Espero que us agradi.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online