GALTA DE VEDELLA GUISADA AMB CREMÓS DE PATATA, PEBROTS CONFITATS I LLORER

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GALTA DE VEDELLA GUISADA AMB CREMÓS DE PATATA, PEBROTS CONFITATS I LLORER

  • PAS 1

    Eliminar el greix de les galtes. Salpebrar-les i marcar-les volta i volta en una cassola amb un raig d'oli. Reservar-les. Picar la ceba i la pastanaga molt fines. En el mateix recipient, coure-les amb una cabeça d'alls partida per la meitat. Quan estigui cuita afegir-hi un vas de vi ranci i reduir-lo fins que quedi gairebé sec. Posar-hi les galtes, cobrir-les amb aigua, afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i coure al forn amb la cassola tapada 3 hores a 150ºC.

  • PAS 2

    Eliminar el greix de les galtes. Salpebrar-les i marcar-les volta i volta en una cassola amb un raig d'oli. Reservar-les. Picar la ceba i la pastanaga molt fines.

  • PAS 3

    Rostir els pebrots a la flama del foc. Pelar-los, treure'ls les llavors i deixar assecar la carn al forn 1 hora a 80ºC. Confitar l'altra cabeça d'alls amb el llorer en un litre d'oli d'oliva. Quan l'oli agafi sabor, afegir-hi la carn dels pebrots i coure-ho tot al forn 2 hores a 80ºC. Coure les patates amb pell en aigua amb sal i fer un puré.

  • PAS 4

    En el mateix recipient, coure-les amb una cabeça d'alls partida per la meitat. Quan estigui cuita afegir-hi un vas de vi ranci i reduir-lo fins que quedi gairebé sec. Posar-hi les galtes, cobrir-les amb aigua, afegir-hi la pastilla d'Avecrem 100% Natural Carne i coure al forn amb la cassola tapada 3 hores a 150ºC.

  • PAS 5

    Retirar les galtes del forn i quan estiguin fredes tallar-les en dos trossos. Colar el líquid de cocció i reduir-lo a textura de salsa. Emulsionar el puré de patata amb l'oli de pebrots. Glassejar les galtes amb la salsa i la mantega. Posar al mig del plat amb una mica de puré i de pebrot confitat. Acabar salsejant i afegir-hi una mica de pols de llorer.

  • PAS 6

    Rostir els pebrots a la flama del foc. Pelar-los, treure'ls les llavors i deixar assecar la carn al forn 1 hora a 80ºC. Confitar l'altra cabeça d'alls amb el llorer en un litre d'oli d'oliva.

  • PAS 7

    Quan l'oli agafi sabor, afegir-hi la carn dels pebrots i coure-ho tot al forn 2 hores a 80ºC. Coure les patates amb pell en aigua amb sal i fer un puré.

  • PAS 8

    Retirar les galtes del forn i quan estiguin fredes tallar-les en dos trossos. Colar el líquid de cocció i reduir-lo a textura de salsa.

  • PAS 9

    Emulsionar el puré de patata amb l'oli de pebrots. Glassejar les galtes amb la salsa i la mantega. Posar al mig del plat amb una mica de puré i de pebrot confitat. Acabar salsejant i afegir-hi una mica de pols de llorer.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online