GALTA DE VEDELLA GUISADA AMB CREMÓS DE PATATA, PEBROTS CONFITATS I LLORER

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GALTA DE VEDELLA GUISADA AMB CREMÓS DE PATATA, PEBROTS CONFITATS I LLORER

  • PAS 1

    Treure el greix de les galtes. Salpebrar-les i marcar-les volta i volta en una cassola amb un raig d'oli. Reservar-les. Picar la ceba i la pastanaga molt fines. Coure-les al mateix recipient amb una cabeça d'all tallada per la meitat. Quan estigui tot cuit, afegir-hi un vas de vi ranci i deixa reduir fins que quedi gairebé sec. Introduir-hi les galtes, cobrir-les amb aigua, afegir-hi l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i coure al forn amb la cassola tapada 3 hores a 150ºC.

  • PAS 2

    Rostir els pebrots a la flama del foc. Pelar-los i treure'ls les llavors. Deixar assecar la carn al forn 1 hora a 80ºC. Confitar l'altra cabeça d'alls amb el llorer en un litre d'oli d'oliva. Quan l'oli agafi gust afegir-hi la carn dels pebrots i coure-ho tot al forn 2 hores a 80ºC. Coure les patates amb pell en aigua i sal. Pelar-les i fer puré.

  • PAS 3

    Retirar les galtes del forn i quan estiguin fredes tallar-les a trossos. Colar el líquid de cocció i reduir a textura de salsa. Emulsionar el puré de patata amb l'oli de pebrots. Glassejar les galtes amb la salsa i la mantega. Posar al centre del plat amb una mica de puré i de pebrot confitat. Acabar salsejant i afegint-hi una mica de pols de llorer.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online