FILETS DE LLOM AMB XAMPINYONS

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer FILETS DE LLOM AMB XAMPINYONS

  • PAS 1

    Netejar els xampinyons retirant els peus terrosos. Passar-los breument pel raig d'aigua, assecar-los i tallar-los a quatre trossos. Pelar i picar els grans d'all. Rentar el julivert, assecar-lo amb paper absorvent i picar-lo fi. Tallar els filets de llom a tires gruixudes.

  • PAS 2

    Escalfar dues cullerades d'oli en una paella antiadherent i daurar-h¡ els filets de llom per tandes fins que estiguin tots daurats. Retirar-los, condimentar-los amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat i reservar-los. Al mateix oli ofegar els xampinyons durant 4 minuts. Afegir-hi l'all picat i coure 1 minut més.

  • PAS 3

    Afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada, abocar-hi el brandy i flambejar. Apujar la intensitat del foc perquè s'evapori l'alcohol i afegir-hi la nata líquida. Abaixar una altra vegada la intensitat del foc, escampar-hi el julivert picat per sobre i deixar-ho coure uns minuts més. Servir les tires de llom ben calentes, acompanyades d'aquesta preparació.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online