Llom amb allada

El llom, juntament amb el filet, és una de les parts menys greixoses del porc. De fet, té pràcticament les mateixes calories, greix i colesterol que el pollastre. Una de les formes més típiques de preparar-lo és a la planxa, però la veritat és que, fent-lo d’aquesta manera,Veure més...

 • 10-20
 • Fácil
 • 4

Ingredients

 • Avecrem Dúo Guisos de Carne

  Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Llom amb allada

 • Primer, talla el llom a daus o tires petites.

  PAS 1

  Primer, talla el llom a daus o tires petites. Pela 7 o 8 alls i pica’ls molt petits.

 • Posa el llom en una paella gran amb oli d’oliva i cou a foc mitjà-alt.

  PAS 2

  Posa el llom en una paella gran amb oli d’oliva i cou a foc mitjà-alt. Quan estigui al punt, afegeix una mica de sal i els alls picats, i ofega’ls sense deixar que es fregeixin.

 • Afegeix el llorer i el pebre juntament amb el vi i el got d’aigua,

  PAS 3

  Afegeix el llorer i el pebre juntament amb el vi i el got d’aigua, procurant que quedi cobert. Seguidament, empolsina-ho amb la pastilla d’Avecrem i abaixa el foc perquè s’evapori l’alcohol.

 • PAS 4

  Quan s’hagi evaporat l’alcohol, apuja el foc perquè redueixi el vi durant un parell de minuts. Abaixa després el foc i deixa bullir el llom en el seu mateix suc uns 10 minuts. Tasta la salsa i afegeix més vi o aigua si ho creus necessari perquè quedi al teu gust.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Llom amb allada

El llom, juntament amb el filet, és una de les parts menys greixoses del porc. De fet, té pràcticament les mateixes calories, greix i colesterol que el pollastre. Una de les formes més típiques de preparar-lo és a la planxa, però la veritat és que, fent-lo d’aquesta manera, de vegades queda una mica eixut. En canvi, cuinat amb alls, com et proposem en aquesta recepta, queda gustosíssim. En uns 20 minuts pots tenir a punt un plat deliciós, amb el que ben segur que gaudiran tant petits com grans. Si vols combinar-lo amb un acompanyament lleuger, pots servir-lo amb arròs bullit, o si prefereixes alguna cosa més contundent, afegeix-hi unes patates i uns pebrots verds fregits. Que vagi de gust!

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

de vegades queda una mica eixut. En canvi, cuinat amb alls, com et proposem en aquesta recepta, queda gustosíssim. En uns 20 minuts pots tenir a punt un plat deliciós, amb el que ben segur que gaudiran tant petits com grans. Si vols combinar-lo amb un acompanyament lleuger, pots servir-lo amb arròs bullit, o si prefereixes alguna cosa més contundent, afegeix-hi unes patates i uns pebrots verds fregits. Que vagi de gust!

Si et ve de gust, pots canviar el llom d’aquesta recepta per un altre tipus de carn, com ara conill, pollastre o gall dindi, segons les teves preferències. Segur que et queda igual de bo!