Filet de porc amb nata

  • > 60
  • Fácil

Ingredients

Com fer Filet de porc amb nata

  • PAS 1

    El primer que cal fer és segellar la carn, salpebrada correctament. Fes-ho en una mica d’oli d’oliva i a foc fort.

  • PAS 2

    Un cop segellada, afegeix-li les verdures netes i a trossos, i una mica de sal. Deixa-ho rostir al foc mínim i tapat durant uns 50 minuts (ja que la peça és filet de porc). Si fos llom de porc, prop de les dues hores. Si en controlar-ho veieu que falta líquid, afegiu-hi una mica de Caldo de Pollo o de Verduras.

  • PAS 3

    Un cop rostit tot, treu les verdures i passa-les per la batedora juntament amb els sucs sobrants i afegeix-hi la nata i una mica més de sal.

  • PAS 4

    Un cop llest, fes la salsa a la mateixa paella on has cuit el filet de porc, i posa-ho a coure durant uns 20 minuts. A mitja cocció, pots donar-li la volta, no cal que el cobreixi del tot.

  • PAS 5

    Un cop cuit, talla’l. Una vegada l’hagis filetejat, deixa-ho reposar fins al moment de servir. L’ideal és acompanyar-lo d’unes patatetes fregides. Submergeix-lo a la salsa, dins la salsa és com resulta bo de veritat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online