Filet de porc amb castanyes

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Filet de porc amb castanyes

  • PAS 1

    Practicar un tall a les castanyes i posar-les a bullir en aigua. Quan estiguin cuites pelar-les i reservar-les.

  • PAS 2

    En una cassola amb oli, posar els solomillos salpebrats amb les herbes i deixar rostit a foc viu.

  • PAS 3

    Mentrestant, pelar i tallar a trossos regulars els alls, la ceba i els tomàquets. Afegir-los a la cassola per aquest ordre.

  • PAS 4

    Quan estigui les verdures una mica cuinades, afegir un rajolí de brandy, deixar reduir l'alcohol. Afegir les castanyes, cobrir amb l'aigua, afegir la pastilla d' Avecrem 100% Natural 8 Verduras y deixar coure fins que les castanyes estiguin toves. Apagar el foc.

  • PAS 5

    Reduir la salsa si fos necessari. Servir la carn tallada a làmines amb la salsa i les castanyes com a guarnició.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online