COSTELLA DE PORC AMB CASTANYES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer COSTELLA DE PORC AMB CASTANYES

  • PAS 1

    Posar les castanyes en remull tota la nit en aigua freda, rentar-les i posar-les a coure a foc suau en una cassola tapada durant almenys 2 hores. En una altra cassola, fregir la costella salpebrada i les salsitxes. Reservar. Amb el mateix oli preparar un sofregit amb la ceba ben picada. Quan hagi agafat color afegir-hi el tomàquet pelat i picat. Quan estigui ben confitat, tornar-hi a posar les costelles i les salsitxes, així com el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Deixar coure uns 10 minuts.

  • PAS 2

    Posar les castanyes en remull tota la nit en aigua freda, rentar-les i posar-les a coure a foc suau en una cassola tapada durant almenys 2 hores.

  • PAS 3

    Picar els alls en un morter i afegir-hi el pa sec remullat en llet. Fer una massa i ajuntar-la amb la carn picada. Fer mandonguilles, enfarinar-les i fregir-les. Afegir-les a la cassola amb la costella i les salsitxes i posar-hi també les castanyes. Posar al punt de sal i, si cal, afegir-hi una mica més de Caldo. Deixar coure uns 15 minuts més. Deixar reposar unes hores, si és possible.

  • PAS 4

    En una altra cassola, fregir la costella salpebrada i les salsitxes. Reservar. Amb el mateix oli preparar un sofregit amb la ceba ben picada. Quan hagi agafat color afegir-hi el tomàquet pelat i picat. Quan estigui ben confitat, tornar-hi a posar les costelles i les salsitxes, així com el Caldo de Verduras Gallina Blanca. Deixar coure uns 10 minuts.

  • PAS 5

    Picar els alls en un morter i afegir-hi el pa sec remullat en llet. Fer una massa i ajuntar-la amb la carn picada. Fer mandonguilles, enfarinar-les i fregir-les. Afegir-les a la cassola amb la costella i les salsitxes i posar-hi també les castanyes.

  • PAS 6

    Posar al punt de sal i, si cal, afegir-hi una mica més de Caldo. Deixar coure uns 15 minuts més. Deixar reposar unes hores, si és possible.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online