LLOM DE PORC AMB FORMATGE BLAU

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM DE PORC AMB FORMATGE BLAU

  • PAS 1

    Pelar i tallar els naps a rodanxes. Bullir-les en aigua salada durant 20 minuts. Escalfar oli en una paella i daurar el llom pels dos costats. Ruixar-lo amb el suc d'una taronja i el Caldo de Carn Gallina Blanca. Condimentar-lo amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i coure a foc suau durant 25-30 minuts.

  • PAS 2

    Retirar el llom de la cassola i continuar la cocció per a reduir la salsa. Afegir-hi el formatge blau i barrejar bé amb les varilles de cuina.

  • PAS 3

    Pelar l'altra taronja i ofegar els grills en una paella amb la mantega. Mentres, en una altra paella sense gens de greix saltar el bacon. Servir el llom tallat a trossos amb els naps a rodanxes, el bacon i els grills de taronja saltats.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online