Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer LLOM DE PORC AMB FORMATGE BLAU
-
PAS 1
Pelar i tallar els naps a rodanxes. Bullir-les en aigua salada durant 20 minuts. Escalfar oli en una paella i daurar el llom pels dos costats. Ruixar-lo amb el suc d'una taronja i el Caldo de Carn Gallina Blanca. Condimentar-lo amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i coure a foc suau durant 25-30 minuts.
-
PAS 2
Retirar el llom de la cassola i continuar la cocció per a reduir la salsa. Afegir-hi el formatge blau i barrejar bé amb les varilles de cuina.
-
PAS 3
Pelar l'altra taronja i ofegar els grills en una paella amb la mantega. Mentres, en una altra paella sense gens de greix saltar el bacon. Servir el llom tallat a trossos amb els naps a rodanxes, el bacon i els grills de taronja saltats.