PITS DE POLLASTRE AMB VERDURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    371kcal

  • Hidrats

    11.4g

  • Proteïnes

    30.8g

  • Greixos

    57.8g

Com fer PITS DE POLLASTRE AMB VERDURES

  • PAS 1

    Tallar la pastanaga, el carbassó i el pebrot a tires fines i reservar. Partir per la meitat els pits de pollastre i sofregir-los lleugerament en una cassola amb l'oli i escampar-hi per sobre les fines herbes.

  • PAS 2

    Afegir-hi les verdures, el Caldo de Pollastre, el Tomate Frito Gallina Blanca, la pastilla d'Avecrem Pollastre esmicolada i el pebre. Coure-ho durant uns 5 minuts. Abans de treure-ho del foc, regar-ho amb el suc de mitja llimona.

  • PAS 3

    Afegir-hi les verdures, el Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca, el Tomate Frito Gallina Blanca, la pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i el pebre. Coure-ho durant uns 5 minuts. Abans de treure-ho del foc, regar-ho amb el suc de mitja llimona.

  • PAS 4

    Servir els pits de pollastre acabats de fer, coberts amb la salsa de verdures.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online