Pit de pollastre a la llimona

La carn de pollastre és una de les més sanes que hi ha. És baixa en greixos (si retires la pell) i és una bona font de proteïna animal sense molt de colesterol. Això sí, el pit, una de les parts més consumides, tendeix a quedar una mica eixuta quan es fa a la planxa,Veure més...

 • 10-20
 • Media
 • 4

Ingredients

 • Avecrem Caldo de Pollo

  Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Pit de pollastre a la llimona

 • PAS 1

  Escalfa l’oli en una olla exprés i daura el pit de pollastre. Després, afegeix els alls picadets i una llimona partida per la meitat. Incorpora la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo. Afegeix una mica d’aigua, no molta.

 • PAS 2

  Afegeix el suc de llimona. Tapa l’olla i deixa coure durant 5-7 minuts. Si és una olla súper ràpida, n’hi haurà prou amb 4 minuts. Serveix el pit de pollastre acompanyat d’una mica d’arròs blanc, patates guisades o fregides o d’una guarnició de verdura.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Pit de pollastre a la llimona

El truc: Aprofita-ho tot

Del pollastre no es llença res. Si et sobren els ossos, pots fer un bon brou, i amb la carn que no et mengis, unes croquetes, el farciment d’un sandvitx o encenalls per a un còctel. Tot és posar-hi imaginació!

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

que és la forma més pràctica i ràpida de cuinar-lo.

Un bon control del foc i del temps de cocció és primordial, però, a més, hi ha un truc extra: acompanyar la carn amb una salsa.

Aquesta recepta de pit de pollastre a la llimona et traurà de més d’un problema en un tres i no res i, a més, és la perfecta acompanyant de la carn de pollastre.

Aquesta recepta admet múltiples variacions: si vols una carn més melosa, prova amb la part que segueix a les cuixes del pollastre. I si vols donar-li un toc oriental, substitueix la llimona per la taronja i assaona amb un polsim de 8 espècies xineses.