FILET DE PORC AMB SALSA CUMBERLAND

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FILET DE PORC AMB SALSA CUMBERLAND

  • PAS 1

    Daurar els filets en una cassola amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats afegir-hi mitja copa de vi i un vas de Caldo de Carne Gallina Blanca. Deixar coure uns 20 minuts.

  • PAS 2

    SALSA: Coure les cebes picades amb la resta de vi negre fins que redueixi a la meitat. Afegir-hi el suc de llimona i de taronja i una mica de pell de la llimona i la taronja tallades ben fines.

  • PAS 3

    Condimentar i afegir-hi l'altre vas de Caldo de Carne Gallina Blanca, la melmelada i la salsa Perrins. Coure 20 minuts i passar pel colador xinès. Abans de retirar del foc, perfumar amb el gingebre ratllat i si cal espessir una mica amb maizena. Servir el filet tallat i regat amb la salsa Cumerland.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online