Ingredients
Com fer AMANIDA DE BEINES I TOMÀQUETS
-
PAS 1
Rentar les faves fresques i coure-les en un fons d'aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal fins que estiguin tendres. Treure els fils de les mongetes verdes i les tiges als tirabecs. Rentar-los i coure'ls al vapor, deixant-los al dente.
-
PAS 2
Pelar i picar la ceba. Sofregir-la en una paella amb la cansalada tallada a tires fines i oli d'oliva. Laminar la'll a sobre de la paella i saltar-lo lleugerament. Posar a la paella les faves i per sobre les beines, salar-ho tot una mica i retirar-ho del foc fins el moment de servir el plat.
-
PAS 3
Pelar i treure les llavors als tomàquets. Triturar la polpa junt amb els comins i un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i oli. Escalfar les beines una mica i posar-les a la safata de presentació de la manera adequada. Cobrir-les amb la salsa de tomàquets i servir-les amb fulles de menta per sobre.