Amanida de tallarines de sèpia i favetes

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Amanida de tallarines de sèpia i favetes

  • PAS 1

    Tallar, rentar i escórrer els enciams i l'escarola i col·locar tot junt en una safata juntament amb els tomàquets pelats i tallats a daus.

  • PAS 2

    Neteja la sèpia, embolicar-la i congelar-la. Quan estigui dura tallar-la en forma de fideus fins.

  • PAS 3

    Pelar les gambes. En una paella amb 4 cullerades d'oli saltejar la sèpia i les gambes pelaes. A continuació afegir les favetes i deixar coure 2 minuts més.

  • PAS 4

    Salpebrar i finalment afegir el vinagre balsàmic. Servir l' amanida amb el saltejat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online