Ingredients
Com fer AMANIDA D'HERBES SILVESTRES
-
PAS 1
Preparar les herbes i rentar-les a fons de seguida en aigua abundant. Escórrer-les molt bé i partir-les a trossos de la mida d'una mossegada. Apart, preparar i rentar les cebes tendres i tallar-les al llarg en quatre trossos. Abocar-hi aigua bullint.
-
PAS 2
Preparar i rentar les maduixes. Deixar-les escórrer breument i llavors tallar-les per la meitat.
-
PAS 3
Per a la vinagreta, barrejar el nèctar de poma, el vinagre balsàmic, el suc de la taronja, l'AVECREM VERDURES i el pebre. Afegir-hi l'oli a poc a poc, sense deixar de barrejar amb la batedora de varilles. Si es desitja es pot canviar la vinagreta al gust.
-
PAS 4
Torrar els pinyons en una paella sense greix fins que estiguin daurats. Barrejar en un bol gran les herbes les cebes tendres, les maduixes, els formatgets tallats a trossos i els pinyons. Remenar l'amanida amb la vinagreta fins que quedi ben barrejada.