AMANIDA D'HERBES SILVESTRES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'HERBES SILVESTRES

  • PAS 1

    Preparar les herbes i rentar-les a fons de seguida en aigua abundant. Escórrer-les molt bé i partir-les a trossos de la mida d'una mossegada. Apart, preparar i rentar les cebes tendres i tallar-les al llarg en quatre trossos. Abocar-hi aigua bullint.

  • PAS 2

    Preparar i rentar les maduixes. Deixar-les escórrer breument i llavors tallar-les per la meitat.

  • PAS 3

    Per a la vinagreta, barrejar el nèctar de poma, el vinagre balsàmic, el suc de la taronja, l'AVECREM VERDURES i el pebre. Afegir-hi l'oli a poc a poc, sense deixar de barrejar amb la batedora de varilles. Si es desitja es pot canviar la vinagreta al gust.

  • PAS 4

    Torrar els pinyons en una paella sense greix fins que estiguin daurats. Barrejar en un bol gran les herbes les cebes tendres, les maduixes, els formatgets tallats a trossos i els pinyons. Remenar l'amanida amb la vinagreta fins que quedi ben barrejada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online