AMANIDA MEDITERRÀNIA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA MEDITERRÀNIA

  • PAS 1

    En un pot, escalfar 6 cullerades d'oli d'oliva. Retira-lo qun s'escalfi i afegir-hi els pinyons i l'alfàbrega picada ben fina. Deixar refredar i reservar.

  • PAS 2

    Posar a coure en aigua freda els ous de guatlla. Rentar i tallar en juliana fina l'enciam. Rentar i tallar els tomàquets. Pelar i tallar per la meitat els ous de guatlla.

  • PAS 3

    En una safata ampla, posar un fons d'enciam, afegir-hi els tomàquets, les anxoves, el formatge i les olives. Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal. Finalment, regar l'amanida amb la infusió d'alfàbrega, pinyons i unes gotes de vinagre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online