AMANIDA TRICOLOR

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA TRICOLOR

  • PAS 1

    Bullir la pasta Tradición El Pavo en abundant aighua salada. Escórrer-la i u passar-la uns instants per aigua freda. Abocar la pasta en una safata i condimentar-la amb l'oli l'orenga i un pessic de pebre.

  • PAS 2

    Afegir les olives tallades a trossets, l'api tallat a rodanxetes, els pebrots a tires i la tonyina esmicolada.

  • PAS 3

    Barregi-ho tot bé. Abocar-ho en un bol per amanides i decorar-ho amb els quarts d'ou dur i rodanxes de tomàquet.

  • PAS 4

    Condimentar-ho tot amb oli, sal i pebre. Servir freda.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online