Ingredients
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ARRÒS A LA VALENCIANA
-
PAS 1
Pelar les patates i tallar-les a rodanxes no molt fines. Tallar els botifarrons i el xoriço a rodanxes. Tallar els tomàquets també a rodanxes. Tallar la cansalada a tires de 2x4. Pelar els alls i fer-los un tall.
-
PAS 2
Posar al foc una cassola de fang amb l'oli i quan estigui calent, abocar-hi les patates. Quan estiguin toves, abocar-hi els ous, la cansalada, les rodanxes de botifarró i de xoriço, donar-hi unes voltes i abocar-hi el Tomate Frito Gallina Blanca. Barrejar-ho tot bé i deixar-ho uns minuts, donant-li voltes amb una cullera de fusta.
-
PAS 3
Afegir-hi l'arròs. Barrejar-ho tot bé i afegir-hi el safrà i el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Posar-hi a sobre les rodanxes de tomàquet i una mica de julivert picat. Posar-ho al forn a foc mig i deixar-ho coure uns 20 minuts. Treure del forn i tapar amb paper d'alumini uns 4-5 minuts perquè reposi.