ARRÒS A LA VALENCIANA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ARRÒS A LA VALENCIANA

  • PAS 1

    Pelar les patates i tallar-les a rodanxes no molt fines. Tallar els botifarrons i el xoriço a rodanxes. Tallar els tomàquets també a rodanxes. Tallar la cansalada a tires de 2x4. Pelar els alls i fer-los un tall.

  • PAS 2

    Posar al foc una cassola de fang amb l'oli i quan estigui calent, abocar-hi les patates. Quan estiguin toves, abocar-hi els ous, la cansalada, les rodanxes de botifarró i de xoriço, donar-hi unes voltes i abocar-hi el Tomate Frito Gallina Blanca. Barrejar-ho tot bé i deixar-ho uns minuts, donant-li voltes amb una cullera de fusta.

  • PAS 3

    Afegir-hi l'arròs. Barrejar-ho tot bé i afegir-hi el safrà i el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Posar-hi a sobre les rodanxes de tomàquet i una mica de julivert picat. Posar-ho al forn a foc mig i deixar-ho coure uns 20 minuts. Treure del forn i tapar amb paper d'alumini uns 4-5 minuts perquè reposi.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online