Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
618,86kcal
-
Hidrats
47,90g
-
Proteïnes
13,56g
-
Greixos
38,54g
Com fer ARRÒS A L'ESTIL DE MILÀ
-
PAS 1
Posar l'oli en una cassola (que pugui anar al forn), posar-la al foc i sofregir-hi la ceba. Quan comenci a agafar color afegir-hi el pernil. Ofegar-lo i afegir-hi, tot seguit, el Tomàquet Fregit en Trossos i la fulla de llorer. Deixar coure a foc suau i condimentar al gust.
-
PAS 2
Abocar-hi l'arròs, donar-li unes voltes perquè agafi gust i afegir-hi el Caldo de Carn Gallina Blanca. Deixar coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, treure del foc, retirar les fulles de llorer, afegir-hi la mantega i escampar-hi per sobre formatge ratllat.
-
PAS 3
Coure al forn, pre-escalfat, durant 10 minuts més. Servir acabat de treure del forn, a la mateixa cassola.