ARRÒS A L'ESTIL DE MÚRCIA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ARRÒS A L'ESTIL DE MÚRCIA

  • PAS 1

    En una cassola amb oli fregiu els alls sencers. Retireu-los i reserveu-los. En el mateix oli aboqueu la costella de porc, ofegueu-la bé i reserveu-la. Fregiu llavors els pebrots tallats a tires i el Tomàquet Natural Trossejat en Daus.

  • PAS 2

    Piqueu en el morter els alls amb una mica de pebre, el colorant i el julivert. Deixateu-ho amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca i afegiu-hi els pebrots. Afegiu-hi la carn i l'arròs. Cobriu amb la resta de brou i deixeu bullir 5 minuts.

  • PAS 3

    Posar al forn 18-20 minuts o fins que estigui al punt. Deixar reposar 3 minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online