ARRÒS DE PAGÈS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ARRÒS DE PAGÈS

  • PAS 1

    Tallar a rodanxes les botifarres, tallar els pebrots picats ben fins i picat els alls. Saltar en oli les botifarres i el llom tallat. Retirar i reservar.

  • PAS 2

    En el mateix oli, ofegar els pebrots i quan estiguin tous afegir-hi l'all picat i el Tomate Frito Gallina Blanca. Afegir-hi l'arròs, les botifarres, el llom, el pebre vermell picat i el safrà prèviament aixafats en un morter.

  • PAS 3

    Afegir el Caldo de Pollo Gallina Blanca bullint, el botifarró tallat a trossos i deixar coure durant uns 18 minuts. Servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online