BACALLÀ AL PIL-PIL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    292,86kcal

  • Hidrats

    1,23g

  • Proteïnes

    66,90g

  • Greixos

    31,87g

Com fer BACALLÀ AL PIL-PIL

  • PAS 1

    Rentar els trossos de bacallà i escafar-los.Treure'ls de l'aigua i posar-los extesos a sobre d'un drap perquè s'escorrin una mica.

  • PAS 2

    Mentres, en una cassola de fang fregir els alls i el bitxo amb una mica d'oli. Afegir-hi els trossos de bacallà amb la pell a sobre del fons de la cassola i anar movent la cassola sense parar durant 10-15 minuts per anar traient la gelatina del bacallà.

  • PAS 3

    Per a fer aquesta operació la cassola s'ha de etirar del foc, ja que l'oli conserva la seva escalfor durant força temps. Quan la salsa tingui la consistència d'una maionesa lleugera el plat estarà a punt. Escampar-hi l'Avecrem All i Julivert Granulat per sobre abans de servir-lo.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online