BACALLÀ DAURAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    440,92kcal

  • Hidrats

    14,12g

  • Proteïnes

    31,06g

  • Greixos

    54,82g

Com fer BACALLÀ DAURAT

  • PAS 1

    Posar el bacallà en remull i un dessalat treure-li la pell i l'espina. Esmicolar-lo.

  • PAS 2

    Tallar les patates en forma allargada (patates palla) i fregir. Ofegar la ceba picada a la mateixa paella amb una mcia d'oli fins que estigui daurada. Afegir-hi el bacallà.

  • PAS 3

    Afegir els ous batuts assaonat amb AVECREM ALL I JULIVERT, remenar bé i finalment afegir les patates fregides.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online