BOLETES DE BACALLÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BOLETES DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Dessalar el bacallà posant-lo en remull amb aigua freda durant 24 hores, canviat l'aigua vàries vegades. Coure'l durant 10 minuts i deixar-lo escórrer. Al mateix temps, en un altre pot, posar a bullir aigua amb sal i llorer.Quan bulli, abocar-hi les patates ja rentades i coure-les fins que estiguin toves. Retira-les amb una escumadora i deixar-les refredar. Treure les espines i la pell del bacallà. Pelar les patates i triturar-les amb un passapurés o aixafar-les amb una forquilla.

  • PAS 2

    Pelar i picar la ceba ben fina. Posar-la en una paella amb oli. Afegir-hi les molles de bacallà. Remenar amb una cullera i afegir-hi el puré de patata i condimetnar-ho tot amb Avecrem Alli Julivert. Remenar-ho continuament per a lligar bé la barreja, a foc molt lent, afegint-hi al final la mantega i la farina. Passats 10 minuts reirar del foc i deixar refredar.

  • PAS 3

    Batre els ous i afegir-los molt a poc a poc a la massa de bacallà. Ha de quedar ben compacta però alhora sucosa i de color daurat (s'hi pot afegir un altre ou si estigués poc seca). Formar boletes com si fóssin bunyols. amb l'ajut de dues culleretes, i fregir-les amb abundant oli calent. Escórrer a sobre d'un paper absorvent i servirles ben calentes com a aperitiu.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online