BOMBONS CASOLANS

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer BOMBONS CASOLANS

  • PAS 1

    Tallar a trossos i fondre al bany Maria la xocolata negra. Deixar-la reposar uns minuts. Amb l'ajut d'un pinzell untar els motllos. Repetir la operació tres vegades deixant solidificar cada capa abans d'untar la següent. Deixar solidificar en un lloc fresc però no a la nevera i treure del motllo. Estendre en un paper antiadherent la xocolata que hagi sobrat. Amb un tallapastes tallar cercles del tamany de les càpsules.

  • PAS 2

    Tallar a trossos la xocolata blanca i fer bullir la nata. Retira-la i afegir-hi els trossets de xocolata i un raig de Cointreau. Deixa refredar. Posar la barreja dins una màniga de pastisser amb broc llis. Farcir els motllos de xocolata negra deixant un forat al mig.

  • PAS 3

    Escalfar la melmelada amb el brandy i colar-la. Deixar-la refredar. Posar una petita quantitat en el centre de cada bombó i tancar-los amb els cercles de xocolata. Per a segellar els bombons, escalfar un ganivet lleugerament i passar-lo per les vores dels bombons just abans de tapar-los amb els cercles de xocolata.

  • PAS 4

    Posar-los sobre càpsules amb la tapa cap per avall.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online